Succés
Societat Successos 12/11/2022

Condemnat per amenaçar la seva parella de tallar-li el coll i "pegar-li diversos trets" al restaurant on treballava

El jutge li ha imposat sis mesos de presó, una ordre d'allunyament de 500 metres de la víctima i la prohibició de comunicar-s'hi durant un any

ARA Balears
1 min
Imatge d'arxiu de la Policia Nacional

PalmaL'Audiència Provincial de les Balears ha confirmat la condemna a un home per haver amenaçat la seva parella de tallar-li el coll i "pegar-li diversos trets", al restaurant de Palma on ella treballava. Els fets varen tenir lloc una nit de juny del 2021, cap a les 23.30 hores. L'acusat va iniciar una discussió amb la seva parella al restaurant i la va amenaçar de matar-la si avisava la policia. A més, la va amenaçar de disparar-li amb una pistola que portava amagada en un ciclomotor.

L'home, que tenia antecedents per altres delictes, va ser detingut per aquests fets. L'endemà un jutjat va dictar una ordre de protecció a favor de la víctima. Un jutjat penal el va condemnar a sis mesos de presó i també li va imposar una ordre d'allunyament de 500 metres de la víctima, del seu domicili i llocs de feina, amb prohibició de comunicar-s'hi durant un any.

L'acusat va recórrer aquesta sentència al·legant que no va poder acudir al judici perquè estava de baixa mèdica. Assenyalava que l'advocat que l'havia representat en el judici no coneixia aquesta circumstància i que per això no ho va poder indicar. El judici es va fer sense ell. El recurs també pretenia aconseguir una atenuant per consum d'alcohol i demanava suspendre la condemna o substituir-la per feines en benefici de la comunitat.

stats