Societat 05/07/2021

Zendaya i Tom Holand, el petó que confirma l'idil·li

La parella, que havia negat en el passat ser més que amics, ha estat fotografiada pels paparazzis a Los Angeles

2 min
Zendaya i Tom Holland al film d'Spiderman que van coprotagonitzar

BarcelonaEls rumors que deien que la parella estava junta van començar fa tres anys, però el temps va demostrar que Zendaya i Tom Holland no anaven agafats de la mà per la vida. A pesar que van ser fotografiats plegats, com que no hi havia cap gest afectiu evident els actors van dir que només eren amics. El temps va donar la raó al que ells havien dit i Holland va començar una relació amb Olivia Bolton, una relació ja acabada. I ara un vídeo publicat per Page Six demostra que ja no és només amistat el que hi ha entre ells. S'hi pot veure l'actriu –de 24 anys– i l'actor –de 25– a l'interior d'un cotxe fent-se un apassionat petó mentre esperen que un semàfor de Los Angeles es posi verd.

Les imatges són de la mateixa jornada en què van ser captats pel barri de Silver Lake, on també van ser fotografiats al costat de Clara Stoermer, la mare d'ella, a la qual potser Zendaya ja ha presentat el xicot. "Realment, tots dos són ambiciosos i es desafien, però la cosa més important és que es fan riure mútuament. Semblen tenir un sentit de l'humor molt semblant i els encanta fer broma junts", ha escrit People sobre la parella.

El nou vídeo de la parella ha fet sorgir veus que afirmen que la relació no és el primer cop que té lloc, perquè l'idil·li que van negar fa tres anys era real. "Han tingut molta cura de mantenir-lo en privat, fora de la vista de tothom, però se n'han anat de vacances junts i intenten passar el màxim temps possible plegats", explica una font a la mateixa publicació.

Els actors, que ja van protagonitzar un film de Spiderman com a parella, estan vivint moments molt dolços també en l'àmbit professional. La pel·lícula de Spiderman n'ha catapultat les carreres, tant al cinema com comercialment com a figures públiques. Ell, després de protagonitzar el musical de Billy Elliot, va aparèixer a Lo Imposible, que el va portar als Goya. Actualment és una de les cares habituals dels films de superherois. Zendaya, que va començar a treballar molt aviat de la mà de Disney Channel, ha triomfat a escala mundial amb Marvel i també amb la sèrie Euphoria.

stats