Entrevista

Yasmina Drissi: “Les parelles que ens hem conegut en pandèmia ens coneixem més a fons”

Actriu

2 min
Yasmina Drissi i el seu company Jon.

La segona temporada de Les de l’hoquei, en què Yasmina Drissi interpreta la Laila Bakri, va enxampar l’actriu en ple confinament. És per això que la sèrie la veia amb els seus amics a través de Skype. “Amb els meus pares em feia vergonya”, reconeix riallera. El cas és que una amiga seva va dir que convidaria un amic a la trobada virtual, el Jon. “Jo el coneixia de vista, però mai havíem interactuat massa. Vèiem la sèrie tots junts i xerràvem una estona de les nostres coses”, rememora Drissi. A mesura que les classes a la universitat es van anar recuperant, les sessions per Skype també es van escurçar cada vegada més. “Molts dels meus amics havien de matinar i es desconnectaven abans”. I així va ser com un dia a la conversa de Skype només van quedar l’actriu catalana i el Jon. “Podríem haver penjat, però ens vam quedar i vam començar a parlar. Des d’aquell dia també ens connectàvem nosaltres sols i xerràvem”, explica Drissi. 

No es van veure en persona fins que la normalitat es va recuperar a poc a poc i el grup d’amics va fer la primera quedada. “De seguida vam veure que teníem feeling. Va ser xulo perquè en realitat ja ens coneixíem. No era: «M'ho faig amb ell i a veure què passa». Era: «Ens coneixem i a veure què passa». Sé de més gent que s’ha conegut en quarantena i són relacions una mica diferents, et coneixes molt més des del primer moment”, diu Drissi. També hi havia atracció física, esclar: “Per Skype ja em semblava superinteressant i molt graciós, i en persona vaig dir: «Ai, que guapo»”. 

A l’estiu van començar a fer plans junts, ja com a parella. “Cap dels dos tenia carnet, així que agafàvem el tren i marxàvem a la platja uns quants dies. El primer estiu vam recórrer el País Basc i vam visitar la família del Jon". També han estat a Roma i aquest estiu tenen previst visitar Albània, ja que han descobert que viatjar junts és per a ells una gran font de plaer, i volen seguir-ho fent tinguin el pressupost que tinguin.  

“He de dir que amb el Jon sento una cosa que no havia sentit mai abans amb ningú, excepte amb la família, i és la sensació de ser a casa”, explica Drissi. A més, assegura que junts han crescut i s’han ajudat l’un a l’altre. “Jo soc una persona molt sensible que ho magnifica tot molt, i ell és tot el contrari, molt racional, i és de treure-li importància a les coses que no en tenen. Crec que junts ens hem anivellat una mica: jo ara soc capaç de relativitzar més i ell, que mai havia plorat amb les pel·lícules, ara ho fa”.

stats