Societat 14/12/2018

Xocolata a canvi del mòbil a Can Joan de s'Aigo, la cafeteria més antiga de Palma

L'emblemàtic local convidarà els infants els dies 17 i 18 de desembre si els seus pares deixen el telèfon mentre són a dins

Ara Balears
1 min
Imatge de l'interior d'uns dels locals de Ca'n Joan de S'Aigo.

PalmaCa'n Joan de s'Aigo convidarà a una tassa de xocolata els infants dels pares que dipositin el seu telèfon mòbil dins una bossa tancada mentre són dins el local. Aquesta iniciativa es durà a terme als tres locals de Ca'n Joan de s'Aigo a Palma durant els dies 17 i 18 de desembre entre les 17 h i les 18 h.

Les bosses amb els mòbils quedaran tancades i duran el nom dels propietaris i el número de taula. Una vegada que es demani el compte, els cambrers les retornaran.

"Ca'n Joan de s'Aigo, un lloc tan tradicional de Palma, vol que les converses siguin com fa un temps: mirant als ulls, parlant, rient... Volem que tant pares com fills gaudeixin d'estar junts, sense jocs, ni cridades, ni missatges. El temps és el més valuós que tenim i, si el compartim junts i amb una xocolata, encara és millor", ha manifestat la propietat de l'emblemàtic establiment mitjançant un comunicat.

stats