Societat 28/05/2020

Vueling reprendrà les connexions aèries amb Balears el mes de juny

Durà a terme vols entre l'Arxipèlag i la Península i també algunes rutes internacionals

Ara Balears
1 min
Vueling augmenta la seva oferta a Balears un 32,4% durant la temporada baixa

PalmaVueling reprendrà les connexions àries amb les Balears el mes de juny. Segons ha informat la companyia, l'objectiu és dur a terme 291 vols setmanals des de Mallorca, Eivissa i Menorca i recuperar les connexions aèries amb la Península i l'estranger.

A l'aeroport de Son Sant Joan Vueling recuperarà les connexions amb Barcelona, la Corunya, Alacant, Astúries, Bilbao, Granada, Jerez, Màlaga, Santander, Santiago de Compostel·la, Sevilla, València i Saragossa, a més de les rutes internacionals a París (Charles de Gaulle), Amsterdam, Munic, Stuttgart, Marsella i Zuric.

Pel que fa a l'aeroport d'Eivissa, la companyia aèria reprendrà les 14 rutes, amb Barcelona, Alacant, Bilbao, Granada, Madrid, Màlaga, Santiago de Compostel·la, Sevilla, València i Saragossa, a més de les rutes internacionals a Roma (Fiumicino), Milà (Malpensa), París (Charles de Gaulle) i Amsterdam.

A Menorca, en canvi, Vueling ha anunciat noves rutes que inclouen vols directes a Barcelona, Alacant, Bilbao, Granada, Madrid, Màlaga, Santiago de Compostel·la, Sevilla i València.

stats