Amor

La viuda de Patrick Swayze confessa que es va tornar a casar perquè l'actor se li va aparèixer en un somni

Lisa Niemi assegura que el protagonista de 'Ghost' li va donar la benedicció per refer la seva vida sentimental

2 min
Patrick Swayze i Lisa Niemi.

BarcelonaPatrick Swayze va estar 34 anys casat amb la ballarina Lisa Niemi, des del 1975 fins al 2009, quan va morir a causa d'un càncer de pàncrees. Passats 15 anys de la desaparició de l'icònic protagonista de Dirty dancing, la seva viuda encara el recorda sempre que té oportunitat de parlar amb els mitjans. Recentment, Niemi ha explicat en el pòdcast Amy and T.J. podcast que refer la seva vida sentimental no va ser fàcil, però que ho va fer perquè va rebre el vistiplau del seu difunt marit des del més enllà. Confessa que Swayze se li va aparèixer en un somni i que li va donar la benedicció perquè es casés amb la seva nova parella, Albert DePrisco.

En aquell somni, assegura, va tenir la sensació que l'actor havia "ressuscitat". "Quan el veia en els meus somnis ell no em podia parlar, però jo podia entendre que deia perquè he tingut molts somnis sobre ell", detalla. Niemi explica que, quan estava preparant el seu casament amb DePrisco, Swayze se li va aparèixer, i ella va sentir que li feia saber el seu casament no canviava el que sentien "l'un per l'altra" en la seva relació. "D'alguna manera m'estava donant la seva benedicció". La viuda de Swayze fins i tot fa broma d'aquest moment vital assegurant que sembla una escena de Ghost, pel·lícula en què el seu marit interpretava un fantasma que s'apareixia a la seva dona, a qui donava vida Demi Moore.

Swayze i Niemi es van conèixer el 1970 a l'estudi de dansa de la mare d'ell a Houston. Ella tenia 14 anys i ell en tenia 18. Inicialment, la seva relació no van ser flors i violes. "Vam tenir un inici una mica difícil, perquè ell tenia reputació de Casanova i jo tenia reputació de noia dolenta, i suposadament havíem d'estar allunyats l'un de l'altra", recorda l'exballarina. Finalment, però, la relació va fructificar i tots dos van acabar traslladant-se a Nova York per intentar fer carrera en el món de la dansa. Posteriorment ell va fer el salt al cinema i va protagonitzar pel·lícules com Dirty dancing, que va preparar amb ajuda de la seva dona, o Le llaman Bodhi.

"El Patrick encara està amb mi, encara tinc una relació amb ell. Simplement no està físicament aquí. Cada dia està amb mi i cada dia el sento", confessa. El vincle entre Nieme i Swayze no molesta a l'actual marit de l'exballarina. "Un cop li vaig preguntar a l'Albert: «¿No et molesta que encara estimi el Patrick?» Ell em va respondre: «No, estimada. Sé que l'estimes i sé que també m'estimes a mi. I jo estic aquí per estimar-te ara»".

Niemi i DePrisco es van casar el 2014, després d'un any i mig de relació. "Realment em vaig enamorar de l'Albert. I va ser interessant veure com això no canviava ni una mica el meu amor pel Patrick. Només perquè hagis perdut algú estimat no vol dir que deixis d'estimar", reflexiona.

stats