Succés
Societat 11/01/2024

Un vessament de gasoil a les Avingudes de Palma provoca sis accidents i el tall de la circulació

La circulació ha estat tallada durant tot el matí i prop de les 15:130 hores ja s'ha recuperat la normalitat i tot el trànsit rodat pot circular de nou per les Avingudes.

ARA Balears
1 min
Un dels accidents que ha provocat el vessament de gasoil a les Avingudes de Palma

PalmaUn cotxe que perdia gasoil mentre circulava per les Avingudes de Palma ha provocat un caos al centre de la ciutat que ha acabat amb la circulació tallada des de l'avinguda d'Alemanya fins a la benzinera i sis accidents de trànsit. Segons ha informat Cort a l'ARA Balears, les investigacions han descobert que un turisme ha fet aquest recorregut mentre perdia benzina i ha deixat tota la calçada relliscosa a primera hora del matí.

Poc després, tres motoristes que circulaven per la calçada han relliscat i han caigut, el conductor d'un cotxe ha perdut el control del vehicle i ha xocat contra un altre turisme que estava aparcat i dos busos de l'EMT han patit també accidents. L'Ajuntament de Palma ha detallat que cap dels accidentats ha patit ferides greus. Davant aquesta situació, la Policia Local de Palma ha decidit tallar la circulació des de l'avinguda de Roma fins al parc de la Mar i actualment només els busos de l'EMT i el TIB poden circular per les Avingudes.

La circulació ha estat tallada durant tot el matí i prop de les 15:130 hores ja s'ha recuperat la normalitat i tot el trànsit rodat pot circular de nou per les Avingudes.

stats