Societat 19/04/2022

Veïns de Pere Garau critiquen la "improvisació" del canvi de circulació a la plaça de les Columnes

Consideren que es tracta d'una modificació "absurda" i "perillosa"

ARA Balears
1 min
Imatge d'arxiu de la plaça de les Columnes.

Palma'Pere Garau, molt més que Nuredduna' ha criticat aquest dimarts la "improvisació" de l'Ajuntament de Palma respecte del canvi de circulació de la plaça de les Columnes, una modificació que considera "absurda" i "perillosa", segons ha indicat l'agrupació en una nota de premsa.

Si bé el Consistori tenia previst obrir la plaça de les Columnes en direcció al carrer de Uetam, ho ha ajornat "amb l'excusa" de les pluges registrades la setmana passada. "Estaria bé que haguessin atès la nostra petició i el sentit comú, i que mantinguessin el trànsit circular, tal com va ser concebuda la plaça", ha manifestat la plataforma.

Sobre la seguretat

En aquest sentit, creu que les accions que fa Cort en aquesta plaça fan que la zona "perdi la seva harmonia i el seu caràcter", a més de reduir la seguretat dels vianants, que "perden" dos passos de vianants, i dels ciclistes.

Finalment, ha subratllat que el Consistori utilitza de manera "injusta" conceptes "lloables" com 'mobilitat sostenible', 'ecologisme' i 'pacificació del trànsit'.

stats