Societat 17/08/2021

Comença la conversió del carrer de Nuredduna en un eix verd

Demà a primera hora es tancarà la sortida del túnel de les Avingudes i es delimitarà el perímetre per iniciar les obres

ARA Balears
1 min
Els talls que es duran a terme per fer les obres.

PalmaL’Ajuntament de Palma fa una passa més per convertir el carrer de Nuredduna en un eix verd i aquest mateix dimecres tancarà a primera hora la sortida del túnel de les Avingudes i es delimitarà el perímetre per començar les obres. Segons han explicat en un comunicat, aquesta mateixa setmana es començaran a fer les primeres cates de serveis i se senyalitzaran les obres.

Així, aquest dimecres els departaments d’Infraestructures, Mobilitat Sostenible i Seguretat Ciutadana treballaran de manera coordinada per tal de preparar i senyalitzar els canvis als voltants del carrer de Nuredduna amb diferents actuacions.

Nou recorregut de les línies.

A més de tancar el túnel, hi haurà un canvi de circulació del carrer de Mistral, es desplaçarà l'aturada EMT a 130 metres i, per tant, a partir de demà quedarà inhabilitada l’aturada número 207 (tot i que se senyalitzaran les aturades alternatives) i es començarà a fer una campanya informativa per donar a conèixer el projecte i les tasques previstes.

El Consistori ha explicat que aquestes obres suposen una inversió de 1.840.854 euros i la previsió és que es duguin a terme durant els propers vuit mesos. Segons l'Ajuntament, la transformació d’aquest espai en un eix verd "dotarà aquest carrer d’una fisonomia de parc amb més arbrat, un paviment continu i nou enllumenat".

stats