Societat 11/11/2023

Vandalitzen l'Ajuntament de Felanitx amb una pintada de 'Puta Espanya'

La batlessa del municipi, Catalina Soler, s'ha mostrat "molt trista i decebuda", i ha assenyalat que "aquest no és el camí"

ARA Balears
1 min
La pintada de 'Puta Espanya' a l'Ajuntament del municipi

PalmaL'Ajuntament de Felanitx se suma a la llista d'edificis que en els darrers dies han estat vandalitzats, com ha estat el cas de la seu de l'agrupació socialista de Sóller, aquest divendres, amb la paraula 'Traïdors'. En aquest cas, la pintada proclama 'Puta Espanya', acompanyada d'una estelada. Segons ha recollit Europa Press, la batlessa del municipi, Catalina Soler, s'ha mostrat "molt trista i decebuda", i ha assenyalat que "aquest no és el camí". Així mateix, la presidenta del Govern, Marga Prohens, en un missatge a les xarxes, també ha condemnat l'acte i ha demanat "respecte" cap a les institucions.

Per part seva, l'Ajuntament ha lamentat aquests actes i ha expressat a través de les xarxes que "no tenen sentit en una societat democràtica, de respecte i de convivència". "Se seguiran els procediments per esbrinar-ne l'autoria", ha apuntat en el mateix missatge.

A banda de la pintada de 'Puta Espanya' i l'estelada, se n'ha pogut llegir una amb la frase "Felanitx per a qui l'habita".

stats