Societat 10/11/2023

Vandalitzen la seu de l'agrupació socialista de Sóller amb la pintada 'traïdors' a la façana

El PSIB ha condemnat l'acte a través de les xarxes: "La violència és real i no té cabuda en una democràcia"

ARA Balears
1 min
La pintada a la seu socialista de Sóller

PalmaLa seu de l'agrupació socialista de Sóller ha estat vandalitzada amb la pintada 'traïdors' escrita a la façana i altres pintades en un cartell de l'edifici. "Els ultres han atacat la nostra seu a Sóller. La violència és real i no té cabuda en una democràcia", ha lamentat el PSIB en un missatge a les xarxes en el qual ha condemnat l'acte.

Així mateix, han expressat el seu suport als companys de l'agrupació municipal i han afegit que, "contra l'odi i els més radicals, ni una passa enrere". A més, segons ha recollit Europa Press, altres seus de socialistes han sofert les mateixes pintades aquest divendres, després que aquest dijous es donàs a conèixer l'acord d'amnistia entre el PSOE i Junts. Aquest ha estat el cas de les seus del PSOE a Brussel·les, Granada, Marbella i Palència, entre d'altres.

La presidenta del Govern, Marga Prohens, ha condemnat, també a través de les xarxes, l'atac contra la seu. "Qualsevol expressió de malestar s'ha de fer sempre de manera pacífica i respectuosa. Fets així no caben en una democràcia com la nostra", ha expressat en un missatge.

stats