Exili
Societat 28/10/2023

Valtònyc arribarà a Mallorca aquest diumenge a les 9 h i se l'espera a Sineu a les 11 h

Han organitzat un acte de rebuda al raper mallorquí a la plaça de Sineu

ARA Balears
1 min
El raper Valtònyc.

PalmaEl raper mallorquí Josep Miquel Arenas Beltran, més conegut com a Valtònyc, tornarà a Mallorca sis anys després, ho farà aquest diumenge a les 9 del matí.

Un missatge a través de les xarxes socials ha informat que està previst que Valtònyc arribi aquest diumenge a les 9 del matí a l'aeroport de Palma i a les 11 h a Sineu. Des del moment en què s'ha fet públic el seu retorn de l'exili, diverses persones han promogut la organització d'algun acte de benvinguda i, finalment, s'ha organitzat un homenatge a la plaça de Sineu per celebrar el seu retorn i ovacionar el raper mallorquí.

Cal recordar que ha estat aquest mateix matí quan s'ha fet públic el retorn de Valtònyc i, de fet, ha estat ell qui ho ha anunciat a través del seu compte de Twitter. "Tornar sempre és la millor part de l'aventura", ha assegurat Valtònyc en una piulada. Ha acompanyat el missatge amb tres fotografies amb l'expresident Carles Puigdemont, a qui ha agraït haver compartit exili: "Per tot el que hem lluitat, viscut i plorat".

stats