Societat 21/11/2021

El Vacubús s'instal·la al Fan Mallorca Shopping durant la setmana del Black Friday

El vehicle s'instal·larà a l’accés de la zona comercial i estarà operatiu de les 10 a les 21.15 h

ARA Balears
1 min
El Vacubús a l'entrada del Fan.

PalmaEl Vacubús arriba aquest dilluns al centre comercial Fan Mallorca Shopping per administrar vacunes contra el covid-19 durant la setmana del Black Friday. El vehicle, segons han informat en un comunicat, s'instal·larà a l’accés de la zona comercial i estarà operatiu de les 10 a les 21.15 h fins diumenge, dia 28, per a tothom que es vulgui vacunar sense cita. El bus comptarà amb una infermera i una tècnica en cures auxiliars d'infermeria d'Atenció Primària de Mallorca, a més d'un auxiliar de serveis del GSAIB.

El Vacubús arriba al centre comercial després d’haver estat a l'estació Intermodal de Palma i a Inca durant la setmana del Dijous Bo, on 529 persones varen rebre la primera dosi contra el coronavirus en els dies en què el vehicle hi va estar instal·lat. L'objectiu de Salut és incrementar el percentatge de vaccinació entre la població i posar a l'abast dels ciutadans totes les facilitats per rebre la dosi.

Aquesta és una mesura més per avançar en la vaccinació, en la línia d'altres accions com la vaccinació a la UIB cada dimecres i la campanya de vaccinació de la població estrangera resident a les Illes Balears. Actualment, l'índex de vacunació a les Illes Balears ha assolit el 82,7% de població amb la pauta completa.

stats