Usuaris del Tren
Societat 20/05/2024

Usuaris del Tren critica l'allau de curses de motos i cotxes a la serra de Tramuntana

L'activitat motoritzada es durà a terme a la carretera Ma-2130 de Caimari a Lluc

ARA Balears
1 min
Prova automobilística dia 25 de maig

PalmaL'associació d'Usuaris del Tren ha criticat aquest dilluns l'allau de curses de motos i cotxes a les carreteres de la serra de Tramuntana. L'entitat s'ha expressat així en el marc de la realització d'una prova automobilística programada per al pròxim dissabte, 25 de maig, entre les 14.00 i les 21.30 hores. L'activitat motoritzada es durà a terme a la carretera Ma-2130 de Caimari a Lluc.

"Els aficionats al renou i la contaminació dels cotxes i motos podrien adaptar algun dels polígons industrials de Mallorca que els caps de setmana no tenen gaire activitat, en comptes de fer carreres ensordidores i proves de motors a la Serra", han criticat des de l'associació. En aquest sentit, han apuntat que els responsables polítics i policials "haurien de garantir que la gent respectuosa amb el medi ambient pugui gaudir de la natura i la tranquil·litat de la muntanya".

Cal recordar que veïns de pobles com Banyalbufar o Estellencs fa temps que reclamen també posar "fi" a aquesta pràctica que sovint es duu a terme a les vies de la Tramuntana i que, sovint, provoca renous i embussos a les carreteres i als mateixos municipis de la Serra.

stats