Protesta
Societat 14/10/2023

Protesta contra les corregudes il·legals: tallen la carretera de la Serra per demanar que s'acabin

Els manifestants duien una pancarta en què es podia llegir: "Serra de Tramuntana, patrimoni mundial de renou i de delinqüència viària"

ARA Balears
1 min
Els veïns han protestat contra les carreres

PalmaEls membres de la Plataforma Indignats Ma.-10 han tallat aquest dissabte un tram de la carretera de Banyalbufar per protestar contra les corregudes il·legals de motos que s'hi duen a terme de manera reiterada els caps de setmana. Segons ha avançat Última Hora, devers cinquanta persones han organitzat la protesta amb una pancarta que deia: "Serra de Tramuntana, patrimoni mundial de renou i de delinqüència viària".

Mentre els veïns protestaven, molts de motoristes que protagonitzen aquests tipus de corregudes durant els caps de setmana forçaven que els deixassin passar i escridassaven els manifestants. De fet, ha arribat a haver-hi violència física per part dels motoristes cap als veïns i, fins i tot, amenaces de mort.

Amb tot, la Plataforma ha lamentat que el tall hagi pogut afectar també "els qui no en tenen culpa i tenen tot el dret del món a circular per la carretera de la Serra", però han apuntat que l'acció era necessària per cridar l'atenció davant una problemàtica que consideren que "és una catàstrofe ecològica".

stats