Societat 14/03/2020

El centre de la UNED a Balears tancarà a partir de dilluns pel coronavirus

Mantindrà l'horari habitual d'atenció, però prestarà el servei de manera telemàtica

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu

PalmaEl centre de la UNED Illes Balears tancarà al públic dilluns per l'emergència del coronavirus i mantindrà l'horari habitual d'atenció, però la prestarà de manera telemàtica, per telèfon o per correu electrònic, segons ha informat Efe. Com que és una universitat a distància, prosseguirà les tutories i els cursos en línia.

Tot el personal continuarà treballant al centre com ho fa habitualment fins a nou avís, ha informat la UNED en un comunicat, en què detalla que ha ajustat els horaris a les possibilitats del personal per conciliar les obligacions familiars amb la feina, oferint a tots els treballadors que treballin des de casa.

Així, es mantenen les tutories i els cursos en línia i en diferit, encara que l'activitat presencial es va aturar divendres. D'aquesta manera, els professors tutors poden impartir classes de manera virtual, des dels seus domicilis. Per als cursos d'extensió universitària, només és possible la matrícula online i en diferit fins a nou avís.

A més, la directora de la UNED a Balears, Judit Vega, ha posat la tecnologia de la UNED a disposició del rector de la UIB, Llorenç Huguet, i de la Conselleria d'Educació, en una "situació tan extraordinària i incerta, durant el temps que duri", i està "en contacte permanent amb el vicerector de Tecnologia de la universitat balear".

stats