Societat 01/06/2020

La UNED de les Balears, líder als cursos d'estiu

Totes les activitats es realitzaran en línia i en diferit per tal d'evitar qualsevol risc de contagi

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu

PalmaLa UNED presenta l'oferta de cursos d'estiu a les Illes Balears. Segons ha explicat Judit Vega Avelaira, directora del centre, la UNED Balears és el centre que més cursos ha presentat a tot l'Estat: 17 cursos, 15 dels quals es faran a Palma, un a Eivissa i un a Menorca. A més, Vega ha destacat que "per primera vegada en la història d'aquest centre es faran cursos d'estiu en la mateixa edició a les tres illes a les quals som presents: Mallorca, Menorca i Eivissa".

Marcat per l'actual moment d'alarma sanitària, tots els cursos es faran en línia i en diferit, i es renunciarà així a la presencialitat per responsabilitat per tal d'evitar qualsevol risc de contagi.

Durant la roda de premsa, la UNED Balears també ha informat que la matrícula reduïda especial enguany es farà extensiva a aquells col·lectius que han estat en primera línia en aquesta pandèmia, per exemple els sanitaris. "És una manera més de donar les gràcies per les tasques dutes a terme durant la crisi del coronavirus", ha remarcat Vega. A més, el Centre Associat UNED Illes Balears torna a oferir el 3x2, és a dir, per dues matrícules un tercer curs gratuït a fi de fomentar la participació i ajudar els alumnes.

L'oferta de cursos per a aquest estiu és, segons ha assegurat Vega "variada" i en destaca "els enfocaments pluridisciplinaris". Durant la compareixença la directora del centre ha remarcat que en els cursos programats per a aquest estiu "s'abordaran temes d'actualitat candent, com la violència de gènere i la violència a menors, la dona o les fake news".

stats