Societat 08/04/2020

La UIB oferirà un màster en competència lingüística i literària el curs vinent

La nova titulació ofereix un perfil d'expert en llengua i literatura

Ara Balears
1 min
Un professor dóna una classe a la universitat

PalmaEl Consell de Govern ha acordat aquest dimecres autoritzar la Universitat de les Illes Balears (UIB) a implantar i impartir el nou Màster Universitari en Competència Lingüística i Literària: Investigació i Ensenyament. El nou títol ofereix una continuïtat formativa als estudiants de grau pel fet que els obre l’accés als estudis de doctorat i a la vegada fa d’enllaç entre l’àmbit acadèmic i el de la recerca.

El màster vol satisfer la demanda del sector amb un perfil d’expert en llengua i literatura i ofereix als alumnes coneixements teòrics i aplicats sobre el desenvolupament de la competència lingüística i literària. Les especialitats que ofereix el màster són les següents: Estudis Avançats en Llengua i Literatura Catalanes, Lingüística General, Teoria de la Literatura, i Ensenyament de les Llengües i de la Literatura.

Alhora, la formació permet una iniciació a la recerca tant bàsica com orientada al disseny d’aplicacions pràctiques en àmbits com l’adquisició del llenguatge, la dinamització lectora, la planificació lingüística, la innovació docent o la gestió de continguts vinculats amb la llengua i la literatura catalanes. A més a més, l’aprovació d’aquesta nova titulació, que s’oferirà a partir del pròxim curs 2020-2021, permet ampliar i diversificar l’oferta formativa de la UIB.

stats