Societat 30/11/2021

La UIB cerca finançament per implantar Enginyeria Informàtica a Menorca

La implantació d'aquests estudis permetrà donar resposta a la demanda social

Iván Martín
1 min
Estudiants a les dependències de la UIB a Menorca, a Can Salort.

MAÓLa Universitat de les Illes Balears (UIB) cerca el finançament i els recursos necessaris per poder impartir el grau d'Enginyeria Informàtica a Menorca el pròxim curs.

Així ho han traslladat el rector de la UIB, Jaume Carot, i la vicerectora de Gestió i Política Acadèmica de Grau, Yolanda González, en una reunió mantinguda amb el president del Cercle d'Economia de Menorca, Francisco Tutzó.

La implantació d'aquests estudis permetrà donar resposta a la demanda social i oferir per primera vegada una titulació d'Enginyeria i Arquitectura a l'illa, segons ha destacat Jaume Carot: "Per la nostra part hi ha voluntat i existeix la possibilitat d'implantar aquest grau el curs que ve, que permetrà a l'alumnat titulat cobrir un ampli espectre de professionals informàtics en resposta a la demanda del sector industrial".

Per la seva banda, Yolanda González, ha remarcat que el caràcter generalista d'aquests estudis "obre un ampli ventall de possibilitats per als alumnes, tenint en compte que la majoria de titulats abans d'acabar els estudis troben feina, perquè es tracta d'una de les professions amb major ocupabilitat del mercat laboral".

Actualment, es cursen a Menorca els graus de Dret, Administració d'Empreses, Educació Primària, Educació Social en Línia, Infermeria i Turisme.

stats