Successos
Societat 13/07/2023

Una turista gata talla el coll amb una botella a la subdirectora d'un hotel d'Eivissa

La víctima està ingressada en estat greu, mentre que la policia cerca l'agressora

ARA Balears
1 min
Una ambulància del SAMU 061.

PalmaLa subdirectora d'un hotel de Sant Antoni de Portmany està ingressada en estat greu a la Policlínica Nostra Senyora del Rosari, després de ser agredida diumenge horabaixa per una turista borratxa de nacionalitat britànica que es negava a pagar el compte. L'agressora va tallar-li el coll amb una botella rompuda, segons ha avançat Diario de Mallorca.

Sembla que la turista, que és cercada per la policia, estava asseguda en una taula amb altres persones que es negaven a pagar les consumicions. En un primer moment, van increpar i empènyer la cambrera que els exigia que abonassin el compte. La situació es va complicar quan la subdirectora es va acostar per recriminar-los el seu comportament. Va ser en aquest moment quan la dona britànica es va aixecar i li va tallar el coll, uns fets que han estat denunciats a la Guàrdia Civil.

La subdirectora és espanyola i té 30 anys. En un primer moment, va ser atesa en el centre de salut de Sant Antoni i d'allà la van traslladar a la policlínica, on va ser operada diumenge. D dilluns a la nit va ser intervinguda de nou a causa de les greus ferides que havia patit.

stats