Societat 17/05/2022

Truyol es compromet a cercar una solució per als veïns afectats per la reconversió de la Soledat

Defensa que fa més de deu anys que el projecte està aprovat i que, d'alguna manera, "els veïns ja sabien que es podria tirar endavant"

ARA Balears
1 min
Imatge d'arxiu de la Soledat

PalmaLa regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Palma, Neus Truyol, s'ha compromès aquest dimarts a "cercar una solució residencial" per als veïns afectats per la reconversió del barri de la Soledat.

Segons ha assenyalat Truyol en roda de premsa, "aquest projecte té més de 20 anys de vigència i fa més de deu anys que està aprovat en el Pla Especial de Reforma Interior (PERI); per tant, d'alguna manera els veïns ja sabien que es podria tirar endavant”.

“La llàstima ha estat que l'Ajuntament no ho hagi fet abans, però ara hi ha el compromís perquè es vol millorar el barri i és fonamental obrir el carrer perquè genera una certa problemàtica urbanística i degradació de l’entorn”, ha sostingut.

Un projecte nou

Segons recull Europa Press, Truyol ha dit que "entén la preocupació dels veïns" perquè "és un projecte nou, que no és molt habitual, desgraciadament, a Palma", però, ha puntualitzat, "hi ha el compromís de cercar solucions residencials per a tots ells".

També ha recordat que "quan hagin acabat les obres del nou entorn, que suposarà una redistribució de les propietats d'aquests 30 propietaris i de l'Ajuntament i de l’Ibavi, tots hi tindran una propietat i podran tenir-hi un habitatge".

stats