Societat 18/05/2021

Assassinat masclista a sa Pobla: Troben morts una mare i el seu fill

L'agressor, que havia estat parella de la víctima i ja l'havia maltractada, s'ha entregat a la policia i ha estat detingut

2 min
Un agent de la Policia Local de sa Pobla, al lloc dels fets.

PalmaFeia temps que sa Pobla no vivia una jornada tan dura i intensa. La Guàrdia Civil ha trobat aquest dilluns horabaixa el cos sense vida d'una mare, de 28 anys, i del seu fill, de 7 anys, al seu domicili de sa Pobla. Eren Wuarda Ouchene, Mohammed i també un nadó que venia en camí; un crim traumàtic que ha deixat glaçat tot el municipi. L'ARA Balears ha confirmat que es tracta d'un cas de violència masclista. L'agressor, un home de 36 anys que mantenia una relació amb Wuarda, s'ha entregat a la policia després de telefonar als agents per indicar-los on es trobava i pocs minuts després ha estat detingut. Segons ha pogut saber aquest mitjà, Wuarda ja havia patit maltractament anteriorment per part de l'assassí.

L'ARA Balears ha pogut saber que la dona estava embarassada de tres mesos i mig i que la parella es trobava en procés de separació. Fonts properes a la investigació apunten que l'assassí tenia problemes amb les drogues. A més, Europa Press ha informat que hi havia denúncies prèvies per part de la víctima.

Amb tot i això, un familiar hauria estat l'encarregat de telefonar a l'112 per avisar que feia dies que no contestaven les telefonades. Tot indica que les víctimes ja faria més d'un dia que haurien mort. Agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Judicial s'han personat fins al lloc dels fets i s'han fet càrrec de la investigació, que encara continua oberta, per intentar aclarir els fets.

Fins al lloc del succés també s'hi han congregat desenes de veïns i s'hi han desplaçat el batle de sa Pobla, Llorenç Gelabert, i el regidor de seguretat ciutadana, Sebastià Franch. A més, un psicòleg ha atès els familiars de les víctimes.

stats