Societat 10/03/2018

El Tribunal Superior de Justícia aprova l'ordre de tancament de la discoteca BCM

Des de l'Ajuntament de Calvià asseguren que la sala només podria tornar a obrir si la propietat soluciona les deficiències de seguretat que presenta

Ara Balears
1 min
El Tribunal Superior de Justícia aprova l'ordre de tancament de la discoteca BCM

PalmaEl Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears ha desestimat el recurs presentat per BCM Disco EmpireE SA sobre el decret de clausura de l'establiment. L'entitat havia presentat un recurs contra la interlocutòria dictada pel Jutjat núm. 1 de Palma.

L'Ajuntament de Calvià, en el marc de les llicències urbanístiques de l'establiment, va dictar un decret l'abril de 2017 que suposava la revocació de llicència de primera ocupació d'un expedient d'obra major iniciat l'any 2015.

L'ordre de tancament es va emetre quan els tècnics municipals varen detectar l'existència d'irregularitat en el projecte d'obres. Hi mancaven dates referents a les torres de refrigeració i altres instal·lacions que no tenien llicència.

La resolució del TSJIB no permet tornar a presentar cap recurs ordinari, fet que suposa que la decisió de decretar la clausura d'activitat de BCM es farà efectiva.

stats