Societat 29/05/2020

Tres intoxicats en un incendi a un pis de Palma

Els bombers han hagut d'evacuar 12 persones

M. C.
1 min

PalmaTres persones s'han intoxicat aquest divendres en un incendi que s'ha produït en un pis del carrer d'Indalecio Prieto de Palma, segons han informat els Bombers de Palma a l'ARA Balears. Dues persones han estat ateses al mateix lloc pels serveis d'emergències i l'altra ha estat traslladada en una ambulància a l'hospital Son Llàtzer.

El primer avís l'han rebut a les 8.48 h i quan han arribat al lloc dels fets, la persona que viu al pis afectat ha dit als bombers que el foc s'ha iniciat al menjador a causa d'un curtcircuit. El foc s'ha produït al segon pis i 12 persones han estat evacuades: 10 han sortit al carrer i les altres dues han anat a la part més alta de l'edifici mentre es duien a terme les tasques d'extinció perquè no hi havia perill, segons fonts oficials.

El pis ha acabat amb el menjador calcinat i amb afectacions al sostre i la resta de la casa està molt afectada pel fum. Els Bombers de Palma han anat al lloc dels fets amb una autobomba, una autoescala, un vehicle de comandament i un fra, que duu equips de respiració.

D'altra banda, els Bombers de Palma varen extingir aquest dijous l'incendi de tres cotxes, a conseqüència del xoc d'un contra els altres, que estaven estacionats, a les Avingudes, segons ha informat l'agència Efe.

stats