Succés

24 ferits, un d'ells en estat molt greu, en un accident d'un autobús de l'Imserso a Sant Llorenç

El conductor ha perdut el control del vehicle per causes encara desconegudes i ha caigut per un terraplè a una altura de dos metres

ARA Balears
2 min
L'autobus accidentat a la carretera entre Sant Llorenç i Son Servera

PalmaUn accident d'un autobús de l'Imserso quan circulava per la carretera entre Sant Llorenç i Son Servera 24 ferits, (17 de lleus, sis de greus i un en estat molt greu). Segons ha explicat la Guàrdia Civil a l'ARA Balears, el conductor ha perdut el control del vehicle per causes encara desconegudes i ha caigut per un terraplè a una altura de dos metres.

A més, el cos armat ha detallat que el conductor ha quedat atrapat dins el vehicle i els bombers de Mallorca han hagut d'acudir al lloc dels fets per rescatar-lo, però no ha patit ferides greus. Inicialment, pareix que la resta de passatgers no han patit ferides de gran consideració, tot i que tots presenten alguns traumatismes lleus. Fins al lloc del succés s'hi han traslladat diverses ambulàncies del 061 i personal sanitari que han atès els viatgers.

Trasllat d'un dels ferits.
Interior de l'autobus accidentat.
Molts dels passatgers han aconseguit sortir per la trapa que hi havia al sostre de l'autobús.

Un cop estabilitzats els viatgers ferits, el 061 els ha traslladat a diversos centres hospitalaris, mentre que el ferit més greu ha estat traslladat en helicòpter fins a l'hospital de Son Espases. L'IB-Salut ha detallat que s'han traslladat 27 persones a hospital de Mallorca (24 ferits a l'accident i tres familiars). Concretament, el personal sanitari ha traslladat cinc pacients a Son Espases (un d'ells, el ferit més greu que l'han traslladat amb helicòpter), 10 a l'hospital de Manacor, cinc a Son Llatzer, cinc a l'hospital de Llevant i dos a l'hospital de Muro. 17 d'aquests ferits són lleus, sis greus i un de molt greu.

Encara es desconeixen quines han estat les causes de l'accident, però la Guàrdia Civil ha iniciat una investigació per esclarir-ne els fets.

El Govern activa els protocols d'Emergència per a l'atenció de víctimes i familiars

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Marga Prohens, ha informat que des de l'Executiu illenc han activat els protocols d'Emergència per a l'atenció de les víctimes i familiars i han desplegat tots els serveis disponibles. Segons ha detallat en una piulada al seu compte de X (antigament conegut com a Twitter), continua molt pendent de tot el que ha succeït aquest matí en l'accident i està preocupada per l'estat de salut de tots els ferits.

stats