A l'hospital
Societat 05/10/2023

Traslladen Kevin Spacey a l'hospital per un possible atac de cor

L'actor de Hollywood és ingressat d'urgències a la ciutat de Taixkent, a l'Uzbekistan, després de tenir símptomes compatibles amb un infart

1 min
Kevin Spacey

Després de ser absolt de nou càrrecs d'abús sexual, Kevin Spacey vol reivindicar el seu paper. En un primer pas per tornar al cinema, l'actor de Hollywood va viatjar a Taixkent, a l'Uzbekistan, per assistir al Festival Internacional de Cinema que s'hi va fer dilluns. El discurs de la gala va sorprendre tothom. L'actor va començar a explicar que aquell mateix dia havia tingut símptomes compatibles amb un infart: va sentir com se li adormia el braç durant gairebé 8 segons.

Després d'explicar aquests símptomes, van traslladar d'urgència a l'hospital el protagonista d'American beauty, on el van atendre i va quedar fora de perill. La resta de la cerimònia va continuar sense incidents, també amb l'actor felicitant els creadors i directors del festival per les seves produccions. Spacey va estar agraït que l'haguessin convidat en un esdeveniment així, perquè diu que hi ha molts directors que no el volen contractar pels càrrecs dels quals l'havien acusat. Però està segur que quan s'aclareixi la situació hi haurà persones disposades a tornar a treballar amb ell.

stats