Societat 11/03/2022

Els transportistes de les Illes garanteixen el subministrament de mercaderies i afirmen que no faran vaga

Recalquen que no hi ha cap aturada convocada pel sector

ARA Balears
1 min
Dos camions de mercaderies al port de Palma.

PalmaLa Federació Empresarial Balear de Transport (FEBT) ha assegurat aquest divendres que garanteixen "el ple proveïment" de mercaderies a l'Arxipèlag. A través del compte oficial de Twitter, l'entitat ha recalcat que no hi ha convocada "cap aturada" en el sector del transport.

La FEBT ha alertat que el preu a l'alça dels carburants afectarà de manera directa els usuaris, ja que els costos seran majors. Amb tot, subratllen que el sector està "totalment en contra" de l'alarma social que s'està originant en les darreres hores sobre el subministrament de mercaderies.

En aquest sentit, el president de l'Agrupació Empresarial de Transports de Mercaderies de les Illes, Ezequiel Horrach, ha reiterat que el sector no ha convocat cap vaga. "No crec que, en aquesta conjuntura, sigui una solució eficaç", apunta Horrach.

"Lamentam les conseqüències que estan provocant els darrers rumors infundats que circulen a través de les xarxes socials que adverteixen que a partir de dilluns que ve les Illes patiran un desproveïment de productes", conclou el comunicat de la FEBT.

stats