Hollywood

Tots els detalls del segon casament que preparen Jennifer Lopez i Ben Affleck

L'enllaç durarà tres dies i se celebrarà a la mansió de l'actor a Geòrgia

3 min
Ben Affleck i Jennifer Lopez al Festival de Vènecia de 2021.

BarcelonaUn mes després del seu casament sorpresa a Las Vegas, Jennifer Lopez i Ben Affleck preparen una gran festa per celebrar el matrimoni amb els amics i familiars. Segons els mitjans nord-americans, els Bennifer (com es coneix popularment la parella) han organitzat un segon casament que durarà tres dies i que començarà aquest divendres. El celebraran a la casa que Ben Affleck té al poble costaner de Riceboro, Geòrgia, una propietat d'estil sureny envoltada d'un terreny de 25 hectàrees que l'actor va comprar l'any 2003, quan tot just s'acabava de comprometre amb la cantant per primera vegada. "Tot serà a gust de JLo. Ben vol que tot el focus estigui centrat en ella i el seu gran dia", ha assegurat a Page Six una font propera a la parella.

Un dels elements fonamentals del casament serà el vestit de la núvia i, segons detallen els mitjans nord-americans, l'estrella del pop s'ha decantat per un disseny de Ralph Lauren confeccionat a Itàlia. S'espera que el vestit incorpori algun detall que faci referència a la història d'amor de la parella, que es va donar una segona oportunitat el 2021, quasi dues dècades després de començar a sortir. De fet, el vestit que la cantant va portar al seu casament de Las Vegas ja era una picada d'ullet a la seva relació al llarg dels anys: era el mateix que lluïa ella al pòster de Jersey girl, la segona i última pel·lícula que van fer plegats (la primera va ser Gigli, un fracàs rotund).

Entre els personatges famosos que participaran en el casament destaquen Matt Damon, millor amic de Ben Affleck; Jimmy Kimmel; Casey Affleck, i l'actriu Drea de Matteo, coneguda per haver sigut l'Adriana de Los Soprano. També hi aniran els fills de relacions anteriors dels nuvis: els bessons Max i Emme, fruit del matrimoni de Lopez amb Marc Anthony, i Violet, Serpahina i Samuel Affleck, nascuts de la relació entre l'actor i Jennifer Garner.

La festa començarà divendres amb un sopar, mentre que la cerimònia de casament es farà dissabte. Segons Page Six, l'encarregat d'oficiar el casament serà el life coach i podcaster Jay Shetty, que manté una estreta relació amb Lopez des de fa anys. El gener del 2021 l'actriu i cantant va participar en el programa de Shetty a YouTube Coach conversations i durant la conversa Lopez va revelar que quan tenia una trentena d'anys havia fet teràpia per aprendre a estimar-se a ella mateixa. "Parlàvem molt d'estimar-se a un mateix i jo deia: «Jo ja m'estimo». Però, òbviament, estava fent tot de coses en les meves relacions personals que no demostraven que m'estimés gaire a mi mateixa, ni tan sols entenia el concepte. He necessitat temps, és un viatge i jo encara hi soc", va explicar llavors.

Per organitzar el seu segon casament, els Bennifer han comptat amb l'ajuda de l'organitzador d'esdeveniments de luxe Colin Cowie, que ha treballat amb celebrities com Nicole Kidman, Kim Kardashian i Michael Jordan. L'objectiu de l'equip de Cowie és muntar "un casament reial de proporcions èpiques" sofisticat i glamurós, segons Page Six. Els mitjans nord-americans asseguren que la revista Vogue serà l'encarregada de mostrar tots els detalls de la festa en un reportatge, tot i que s'espera que la mateixa Jennifer Lopez comparteixi alguns dels moments més especials a través de la seva newsletter On the JLo, el mateix mitjà que va utilitzar per confirmar el casament a Las Vegas. Llavors, la cantant d'On the floor va enviar una newsletter en què va compartir amb els seus fans imatges exclusives de l'enllaç i vídeos dels nuvis preparant-se per al gran moment (en el cas d'Affleck, un vídeo gravat per ell mateix amb el mòbil dins del lavabo que va fer servir per vestir-se de nuvi). "Ho hem fet. L'amor és preciós. L'amor és bo. I resulta que l'amor és pacient. Una paciència de vint anys", deia Lopez a l'inici de la missiva enviada als seus seguidors.

stats