Societat 07/06/2021

Tercera nit de botellades a Palma i primeres multes a bars per no tancar a mitjanit

La Policia Local ha aixecat 200 actes durant la matinada d'aquest dilluns

ARA Balears
1 min
La Policia intervé a una botellada

PalmaTercera nit consecutiva de botellades massives a Palma que han requerit l'actuació de la Policia Local de Palma. Durant la matinada d'aquest diumenge els agents municipals han aixecat 200 actes de denúncia per incomplir les mesures sanitàries que continuen vigents.

L'Ajuntament de Palma ha informat, a través d'un comunicat, que la majoria de les sancions són per no dur la mascareta, les botellades i les aglomeracions al carrer i no respectar la distància de seguretat. A més, també s'han proposat per sanció alguns bars i restaurants de les zones on s'ha produït les aglomeracions de gent i les botellades per no respectar l'horari de tancament i estar oberts i rebre clients passada la mitjanit.

Cal recordar que dijous de la setmana passada el Govern balear anuncià que els bars i restaurants de l'Arxipèlag podien tenir obert fins a la mitjanit, i augmentaren també el nombre de persones que podien seure a la mateixa taula tant a l'interior com a l'exterior de l'establiment.

Els agents que han participat en l'operatiu (membres de la Policia Local de Palma, la Policia Nacional i inspectors del Govern balear) han destacat que, tot i les 200 actes, la matinada de diumenge a dilluns ha estat la més trenquil·la del cap de setmana.

stats