Publicitat
Publicitat

El temps de Setmana Santa dia a dia: molts núvols i ruixats irregulars

Al llarg de la nit i la matinada de diumenge han arribat els primers ruixats més o menys generals. Se'n esperen de nous aquesta tarda, però també Dilluns de Pasqua i fins i tot dimarts.

Els mapes del temps d'aquest dissabte continuen dibuixant un panorama força estable fins a última hora de del dia, diumenge i dilluns els ruixats seran molt irregulars i difícils de situar, però s'entreveuen una mica més probables a Ponent i al sud que al nord-est.

Diumenge

A partir de mig matí i durant la tarda els xàfecs curts però intensos podran afectar diverses comarques. Seran més probables al Pirineu, Prepirineu, a la Catalunya Central, a les Terres de l'Ebre i a les comarques prelitorals de Tarragona. Al nord de la costa central, a la Costa Brava, i en general a les comarques de Girona serà un dia ennuvolat però força aprofitable, amb risc de xàfecs més baix. En tot cas hi apareixeran de forma molt més puntual a darrera hora.

Dilluns

Temps inestable i insegur tant al matí, com especialment a la tarda. Els mapes del temps avui continuen indicant que els xàfecs i tempestes seran més probables i més intensos com més a l'oest, però també podran afectar alguns indrets del litoral i del prelitoral de Barcelona i de Girona. Es mantindrà l'ambient fresc en general i al Pirineu la cota de neu, igual que diumenge, se situarà al voltant dels 2200 metres. Aquest mateix patró es repetirà dimarts, però per Sant Jordi la inestabilitat anirà de baixa a moltes comarques.

Visibilitzant l'assetjament sexual
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 17/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF