Salut
Societat 27/01/2023

Tècnics d'Emergències exigeixen la dimissió de la direcció de Gsaib per la "inacció" davant episodis racistes

La formació sindical ha fet referència al cas d'una treballadora que "estava fent incidències falses d'un empleat", a qui tractava "amb menyspreu"

ARA Balears
1 min
Una ambulància a les urgències de Son Espases.

PalmaLa formació sindical de Tècnics d'Emergències Sanitàries ha demanat la dimissió pública de la Direcció d'Empresa de la Gestió Integral d'Ambulàncies de les Balears (Gsaib), per la seva "inacció clara" davant "qüestions tan greus com el racisme o el gènere". En un comunicat, l'entitat ha justificat la seva petició fent referència al cas d'una treballadora que, segons ha assegurat, "estava realitzant incidències falses respecte d'un empleat", a qui tractava "amb menyspreu".

"Tot es va posar a disposició de Recursos Humans i la Direcció de l'Empresa, amb les proves necessàries per acreditar el que ha succeït", i la resposta va ser que "no hi podien fer res perquè no s'havia contestat amb el model normalitzat".

En aquest punt, la formació ha criticat aquesta "inacció" i que no s'hagi separat cautelarment els dos treballadors implicats. "Han passat 60 dies i no els han separat de la mateixa ambulància", han reiterat en el comunicat.

stats