Societat 25/09/2018

El primer dia d'obres a la carretera de Manacor provoca el caos

La zona més afectada va ser la que es troba entre les rotondes de Son Llàtzer i CLH

Ara Balears
1 min
Imatge de recurs.

PalmaEl primer dia d'obres a la carretera de Manacor ha provocat el caos circulatori que van arribar a causar col·lapses a alguns trams de la via Cintura.

El Departament de Territori i Infraestructures va informar que la carretera de Manacor (Ma-15, només sentit Manacor) estaria tallada per les obres del tram II de la via connectora (Ma-30) a partir d’aquest dimarts, 25 de setembre. El tall és entre la rotonda de l’hospital de Son Llàtzer i la rotonda de CLH. Ara bé, l’accés a l’hospital de Son Llàtzer en direcció a Manacor continuarà completament operatiu, ja que la interrupció només afecta el tram entre els quilòmetres 4 i 5 d’aquesta via.

L’objectiu d’aquest tancament, que es calcula que serà d’uns quatre mesos, és poder construir la rotonda que permetrà redistribuir el trànsit entre la via connectora i la carretera de Manacor just en aquesta intersecció. Es tracta d’una obra de gran complexitat, ja que s’ha de treballar a tres nivells sobre el terreny per poder assentar les bases de la rotonda futura, que permetrà que el trànsit provinent de la carretera de Manacor passi per dalt i el que ve de la via connectora, per baix. D’aquesta manera, els vehicles que circulen per les dues vies (Ma-15 i Ma-30) no s’hauran de trobar a la rotonda actual de CLH, ja que cada via tindrà un pas propi per aquesta intersecció.

stats