Societat 18/01/2022

Tanquen l'escoleta de Son Roca per una avaria en el sistema de climatització

Un curtcircuit al cremador de la caldera ha fet que s'activin les alarmes d'incendis per presència de fum

ARA Balears
1 min
Un infant en una escoleta.

PalmaL'escoleta infantil de Son Roca ha hagut de tancar aquest dimarts per una avaria en el sistema de climatització, segons ha informat Europa Press a través de l'Ajuntament de Palma. El succés ha tingut lloc aquest matí, quan en activar els interruptors per la climatització del centre s'ha produït un curtcircuit al cremador de la caldera i s'han activat les alarmes d'incendis per presència de fum.

En un principi, s'ha comunicat que els nins i les nines havien de ser desallotjats, però posteriorment s'ha aclarit que a les 7 h encara no havien arribat, per la qual cosa s'ha avisat les famílies que no els duguessin al centre. L'avaria ha afectat el sistema d'aigua calenta i s'ha de valorar l'estat de la climatització.

D'altra banda, segons ha informat el Consistori, ara s'ha de netejar la zona i reparar el sistema, que consisteix bàsicament a instal·lar un nou cremador a la caldera. Quan es comprovi que el sistema ja no està afectat, els infants podran tornar al centre. L'Ajuntament creu que el centre podrà tornar a obrir dimecres.

stats