Societat 03/03/2020

Cauen set palmeres al passeig de Sagrera de Palma

Les fortes ratxes de vent han obligat l'Ajuntament a tallar el pas als vianants en aquesta zona

Ara Balears
1 min
Una de les palmeres que ha caigut al passeig Sagrera de Palma.

PalmaEl mal temps i les fortes ratxes de vent han provocat la caiguda de set palmeres al passeig de Sagrera de Palma. Els Bombers de Palma han acudit al lloc dels fets i s'han encarregat d'acordonar la zona, juntament amb la Policia Local i tècnics de l'Ajuntament. El Consistori havia anunciat aquest dimarts a l'horabaixa el tancament de l'accés dels vianants a aquesta zona a causa del fort vent. Segons ha detallat Cort, aquesta decisió s'ha pres amb motiu de l'activació de l'alerta taronja decretada per l'Aemet, que es manté també per a aquest dimecres.

L'Ajuntament ha explicat que el tancament es mantindrà fins que finalitzi l'alerta taronja. A més, el Consistori ha recomanat a la ciutadania evitar el pas per zones on hi hagi arbres de grans dimensions, com ara l'avinguda de Gabriel Roca, el passeig de Mallorca, la primera línia de la Platja de Palma, les Rambles, el Born, la porta de Santa Catalina i la Feixina.

El fort vent que bufa a les Balears, amb ratxes de fins a 153 quilòmetres per hora, ha provocat diverses caigudes d'arbres que han dificultat la circulació a cinc carreteres de Mallorca, segons ha informat l'agència Efe. Les vies amb obstacles són la carretera de Lloret (Ma-3011), l'Ma-13 cap a Alcúdia a l'altura de la rotonda Can Bisanyes, la carretera de Binissalem (Ma-3021), la de Puigpunyent a Galilea (Ma-1032) i la de Maria de la Salut (Ma- 3520), ha detallat el Departament de carreteres del Consell de Mallorca.

stats