Temporal
Societat 27/02/2023

Suspenen les activitats del Dia de les Balears fins aquest dimarts migdia a causa del temporal

S'ha suprimit Sa Fireta a Sa Feixina i les activitats del passeig Sagrera

ARA Balears
1 min
La consellera d'Igualtat, Mercedes Garrido, aquest dimecres

PalmaEl Comitè assessor dels plans Meteobal i Inunbal s'ha reunit aquest dilluns en una sessió extraordinària i ha acordat suspendre Sa Fireta a Sa Feixina i les activitats del passeig Sagrera pel Dia de les Balears, almanco fins aquest dimarts migdia, a causa de les alertes activades i en previsió de l'evolució de la tormenta.

Segons ha informat Europa Press, la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, Mercedes Garrido, ha explicat que "no només preocupa la situació meteorològica d'avui vespre i d'aquesta matinada, sinó també la d'aquest dimarts, ja que pel matí es podrien produir plaques de gel i bosses d'aigua".

En aquest sentit, ha demanat "molta precaució" i que s'evitin desplaçaments innecessaris, "fins que la situació es normalitzi". A més, ha remarcat que estan en contacte permanent amb els ajuntaments afectats per les nevades, com per la pujada dels cabals dels torrents.

La consellera també ha assenyalat que la "prioritat" és que "tots els municipis de l'illa tenguin almenys una carretera d'entrada i sortida, perquè cap quedi aïllat".

Està previst que aquest dimarts el Comitè es torni a reunir per analitzar l'estat de la situació.

stats