Societat 05/08/2021

Son Llàtzer crea una comissió per detectar casos de violència masclista

Es treballarà per donar resposta a les dones en situació de maltractament i als fills de les víctimes i familiars dependents

ARA Balears
1 min
Hospital de Son Llàtzer

PalmaSon Llàtzer ha creat una comissió interdisciplinària per identificar casos de violència masclista de dones ateses tant en aquest hospital universitari com al Joan March, segons ha fet saber aquest dijous el Govern. La mesura s'inclou en el Protocol d'actuació sanitària enfront de la violència masclista a les Balears, desenvolupat pel Servei de Salut l'any 2017.

El departament treballarà per donar resposta a les dones en situació de maltractament i als fills de les víctimes i familiars dependents. L'objectiu és integrar la visió de gènere en l'activitat assistencial, i sensibilitzar i formar els professionals –tant els sanitaris com els no sanitaris– dels dos centres de salut en matèria de violència masclista.

La nova comissió ha estat creada a partir de la iniciativa del personal del centre i ha tingut el suport de la Gerència. La integraran professionals de Ginecologia i Obstetrícia, Pediatria, Urgències, Psiquiatria, Treball Social i Assessoria Jurídica.

stats