ONCE
Societat 06/07/2022

Somriure Mèdic i la Fundació Banc de Sang i Teixits, entre els premis Solidaris ONCE 2022

El Grup Social ONCE ha fet un reconeixement al suport i la fidelitat de la societat de les Balears

ARA Balears
1 min
Guardonats dels premis ONCE

PalmaEl Grup Social ONCE ha lliurat aquest dimarts els premis Solidaris ONCE Illes Balears 2022. Aquesta distinció vol ser un homenatge al suport i la fidelitat de la societat de les Illes.

Aquest any, a la gala de lliurament, sota el títol 'Cafè Il·lusió', ONCE ha volgut destacar l'empatia entre les persones, la seva capacitat de posar-se al lloc de l'altre i la necessitat d'escoltar. Per això la gala, celebrada aquest dimarts al teatre Principal de Palma, ha recreat un context quotidià com és l'espai d'un cafè, fent l'ullet a hostalers i restauradors, per ser un dels sectors castigats per la pandèmia.

Els guardons han estat: en la categoria d'Administració Pública, per a la Fundació Banc de Sang i Teixits, per tal de garantir la cobertura de les donacions necessàries per a transfusions i trasplantaments amb un major nivell de qualitat per a tots els hospitals i clíniques; en la categoria d'Institució, Organització, Entitat, ONG ha estat per a Somriure Mèdic, i en la d'Empresa, per a Mestral, que treballa amb persones en risc d'exclusió social, propiciant-ne la inserció laboral, així com la cura del medi ambient a través de la recollida de residus per a la posterior reutilització o reciclatge.

També, en la categoria, programa, article o projecte de comunicació, s'ha premiat la Guia d'emergència per a l'atenció a famílies ucraïneses desplaçades a Mallorca. Finalment, l'esportista paralímpic Xavi Torres ha recollit el premi a Persona Física, pel seu espectacular palmarès esportiu i l'afany per potenciar l'esport als més petits i especialment als nins amb discapacitat.

stats