Divorci

Shakira reconeix que està en "una de les hores més difícils i fosques" de la seva vida

La cantant colombiana lamenta que el divorci de Gerard Piqué tingui l'inconvenient afegit de la persecució de la premsa a ella i els seus fills

2 min
Hisenda torna a acusar  de frau Shakira

BarcelonaLa cantant colombiana Shakira assegura que es troba en "una de les hores més difícils i fosques" de la seva vida i que no hi ha un lloc on pugui amagar-se dels fotògrafs amb els seus fills, i destaca que, per a ella, escriure música és "com anar al psiquiatre". En una entrevista que publica l'edició espanyola d'Elle, la cantant colombiana –que s'ha separat recentment del futbolista barceloní del FC Barcelona Gerard Piqué, amb qui té dos fills– esmenta que la seva exparella "volia jugar a futbol i guanyar títols" i ella havia de fer-li costat. "O deixava el seu contracte amb el Barcelona i es mudava als Estats Units amb mi, on tinc la meva carrera, o ho havia de fer jo al seu lloc", sintetitza l'artista, nascuda a Barranquilla el 1977. "Un dels dos va haver de fer aquest esforç i aquest sacrifici. I els vaig fer jo. Vaig posar la meva carrera en un segon pla i vaig venir a Espanya, a donar-li suport perquè pogués jugar a futbol i guanyar títols. Va ser un acte d'amor", indica la intèrpret de Hips don't lie.

“Independentment de com han acabat les coses o com ens sentim el Gerard i jo com a exparella, ell és el pare dels meus fills. Tenim una tasca a fer amb aquests dos nens increïbles, i tinc fe que descobrirem què és el millor per al seu futur i la solució justa per a tots. Agrairia que ens donessin l'espai per fer-ho en privat”, reclama Shakira, que s'ha convertit en l'objectiu de tots els paparazzis, que la segueixen dia i nit a tot arreu on va, molts cops acompanyada pels seus fills. Sobre això, afegeix: "No hi ha un lloc on pugui amagar-me dels fotògrafs amb els meus fills, excepte a la meva pròpia casa. No podem fer una passejada pel parc com una família normal o anar a prendre un gelat o fer qualsevol activitat sense que ens segueixin".

La cantant, que va rebutjar al juliol l'acord que li oferia la Fiscalia de Barcelona per evitar ser jutjada per defraudar suposadament 14,5 milions d'euros a Hisenda i va decidir anar a judici per frau fiscal al·legant que confia "plenament" en la seva innocència, considera que la seva decisió es tracta exclusivament d'"una qüestió de principis". "Fins i tot, sense proves que avalin aquestes afirmacions fictícies, han recorregut a una campanya de premsa per intentar influir en la gent i exercir pressió als mitjans juntament amb l'amenaça de danys a la meva reputació per forçar acords de conciliació", destaca l'artista, que afegeix: "És ben sabut que les autoritats fiscals espanyoles fan això sovint no només amb persones conegudes (Cristiano Ronaldo, Neymar, Xabi Alonso i altres famosos han tingut problemes amb Hisenda), [...] sinó que també passa injustament amb altres contribuents anònims".

stats