Societat 04/12/2021

Set detinguts en una brega a un bar de Palma

La baralla s'ha iniciat al bany del local i ha acabat al carrer

ARA Balears
1 min
Dos agents de la policia en un control al Polígon de Son Castelló

PalmaLa Policia Nacional ha detingut set persones per una brega a un bar de Palma en què els set han acabat ferits. Segons ha explicat el cos policial a través d'un comunicat, durant la matinada d'aquest dissabte els agents han hagut d'intervenir a un local del carrer Manacor. Segon han esbrinat els agents, la baralla s'ha iniciat als banys de l'establiment i ha acabat al carrer.

Durant la brega els detinguts han utilitzat botelles de vidre, taules i cadires per atacar-se i els serveis d'emergències han hagut d'atendre alguns dels implicats que tenien talls i ferides al cap i a l'esquena. Inicialment, la Policia Nacional només havia detingut dos dels implicats (que estaven ferits de més gravetat) perquè la resta havien fugit del local abans que els agents hi arribassin. Tot i això, poc després els han aconseguit localitzar i n'han detingut cinc més (tres homes i dues dones) que estaven amagats entre els cotxes aparcats a la zona.

Els detinguts han passat aquest dissabte a disposició judicial i els agents continuen investigant els motius que han provocat la brega.

stats