Successos
Societat 12/05/2024

Segresten un jove i el traslladen a un descampat per pegar-li una pallissa a Palma

Els fets s'haurien produït arran d'un deute de la víctima amb els agressors

ARA Balears
2 min
Agents de la Policia Nacional.

PalmaAgents de la Policia Nacional han detingut cinc joves, d'entre 18 i 27 anys, com a presumptes autors d'un delicte de detenció il·legal, amenaces i lesions per suposadament haver segrestat un jove i traslladar-lo a un descampat de Cala Major, a Palma, on li varen pegar una pallissa, pel que sembla, per un deute.

En nota de premsa, la Policia ha informat que els fets van ocórrer el passat 5 de febrer, al voltant de les 21.45 hores, després de rebre una telefonada d'un ciutadà que alertava que havia vist al barri de la Soledat que un grup de persones estava amenaçant i copejant un jove, a qui introduïren a la força a l'interior d'un automòbil, i fugiren del lloc. Els fets van ser posats en coneixement del Grup d'Atracaments de la Policia Nacional, que va iniciar una recerca per aclarir el que havia passat prioritzant la identificació i localització de la víctima, i també dels assaltants.

La investigació va donar el seu fruit i els agents van poder identificar la víctima, que presentava lesions greus amb una fractura i ferides que van requerir punts. Pel que sembla, el motiu de l'agressió hauria estat un deute pendent de la víctima amb els agressors. Els investigadors van esbrinar que el grup de joves va introduir la víctima a la força i en contra de la seva voluntat a l'interior de l'automòbil, pegant-li coces i cops de puny fins que el van fer entrar al vehicle, des d'on es van desplaçar fins a un descampat de Cala Major.

Una vegada allà, els agressors van baixar de l'automòbil i els esperaven un altre grup de joves, un d'ells amb una barra de ferro. Tot seguit van començar a copejar la víctima i el llançaren contra uns matolls mentre li proferien amenaces i li exigien el pagament del deute l'endemà, que augmentava a un import major.

Els agents del grup d'Atracaments van dur a terme més gestions i finalment aconseguiren identificar sis persones, cinc de les quals foren detingudes dimarts i dimecres passats, 7 i 8 de maig, com a presumptes autors d'un delicte de detenció il·legal, amenaces i lesions. Respecte del sisè se li ha pres declaració com a investigat no detingut.

stats