Societat 07/07/2021

Sara Carbonero surt amb Kiki Morente

Segons 'Semana', després del seu divorci d'Iker Casillas, la periodista portaria dos mesos amb el cantant

2 min
Sara Carbonero torna amb la seva secció a ‘Deportes Cuatro’

BarcelonaSara Carbonero ha tornat a trobar l'amor. Almenys això és el que publica la revista Semana, que a la portada assegura que la periodista esportiva, de 37 anys, manté una relació amb el cantaor Kiki Morente, fill del desaparegut Enrique Morente i germà de les també artistes Estrella Morente i Soleá Morente. Segons la publicació, Carbonero i Morente portarien dos mesos sortint i ja haurien fet les presentacions oficials als seus respectius grups d'amics. Semana informa també que es van conèixer a través d'una amiga comuna i que des de llavors la seva química no ha minvat. Tant és així que recentment haurien anat plegats a un esdeveniment a Madrid, on no haurien dissimulat la seva relació tot i que els mitjans encara no en tenien constància.

La periodista s'ha separat recentment d'Iker Casillas, de qui va ser parella una dècada i amb qui va tenir dos fills. Actualment, Carbonero és de vacances a Porto, una ciutat on va estar vivint quan Casillas va deixar el Reial Madrid. Hi va viure durant cinc anys amb el porter i els dos fills que comparteixen: Martín i Lucas. Carbonero també ha estat notícia els últims temps perquè ha patit càncer. El maig del 2019 li van trobar un tumor maligne a l'ovari i el febrer del 2021 va patir una recaiguda de la qual encara s'estaria recuperant.

Kiki Morente, anomenat fora dels escenaris José Enrique, és un jove cantaor de Granada de 31 anys. Quan tenia 10 anys va començar a estudiar en un conservatori i va destacar per la seva habilitat per tocar la guitarra. De fet, l'any 2017 va compondre el seu primer àlbum de gènere flamenc, titulat Albayzín, un dels barris més icònics de la seva ciutat natal. En aquell àlbum va comptar amb la col·laboració d'artistes com Juan Habichuela.

stats