Societat 19/07/2021

Sant Lluís instal·la tres radars pedagògics per conscienciar els conductors

El municipi acumula quatre dispositius d'aquestes característiques

Iván Martín
1 min
Els radars indiquen la velocitat del vehicle en trams urbans.

Sant LluísL'Ajuntament de Sant Lluís ha instal·lat tres nous radars pedagògics al nucli urbà, per tal d'informar els conductors de la velocitat a què circulen, i per comprovar si s'ajusta a les limitacions vigents a cada tram.

Concretament, s'ha instal·lat un radar a la zona escolar, al costat de les pistes de pàdel, amb l'objectiu de reduir la velocitat en una zona amb molt de trànsit de vianants. En aquest cas, la velocitat màxima permesa per als cotxes és de 30 quilòmetres per hora. A la vegada, s'han instal·lat dos radars més a l'avinguda de la Pau, una via on la velocitat màxima de circulació és de 40 quilòmetres per hora.

Els radars pedagògics indiquen la velocitat a què circula cada vehicle. En cas que sigui inferior a la màxima permesa, el nombre es mostra en color verd. Si el conductor supera la velocitat màxima permesa, el nombre es mostra al radar en color vermell, i fins i tot es mostra un senyal d'alerta en alguns casos.

Aquests tres radars se sumen al que es va instal·lar a l'entrada del carrer de Sant Lluís, en un tram on la velocitat màxima és de 20 quilòmetres per hora. Amb aquests radars, es pretén que els conductors tinguin més consciència de la velocitat màxima permesa a cada tram del nucli urbà i, d'aquesta manera, pacificar la circulació.

stats