Famosos
Societat 29/09/2022

Sant Joan, al cor de l'actriu i model Emily Ratajkowski: "Aquí he passat tots els estius"

Climent Picornell va demanar-li que li firmàs el llibre 'Mi cuerpo'

2 min
Climent Picornell i Emily Rajatkowski, a Sant Joan.

PALMAMentre la premsa del cor parla de les seves cites amb l'actor Brad Pitt, la model estatunidenca Emily Ratajkowski –que va néixer a Londres– passeja tranquil·la pels carrers de Sant Joan, el municipi del Pla de Mallorca on va passar tots els estius de la seva infància i on va aprendre a caminar, segons ha explicat ella mateix a Instagram. Aquesta visita al poble, però, ha estat molt especial, ja que la model hi ha passejat acompanyada del seu fill. I deixa una anècdota: Ratajkowski ha firmat, aquest dimecres, el seu llibre My body (Mi cuerpo en la seva traducció al castellà) a l'escriptor i professor emèrit de la UIB Climent Picornell.

En el post d'Instagram que la model ha compartit sobre la seva visita a Sant Joan hi surt una imatge de Picornell sostenint el llibre. En l'escrit, Ratajkowski conta que un "encantador home" va aturar el seu cotxe i se li va acostar amb l'edició, explica amb emoció. El professor jubilat també ha compartit una fotografia a les xarxes, de quan la model li firmava el llibre. Sobre Mi cuerpo, primera publicació de la model, Picornell ha assegurat a aquest diari que "és un bon llibre fet per una persona intel·ligent".

Al post d'Instagram, la model ha escrit unes paraules en català que mostren la seva estima cap a l'illa: "Mallorca és màgica. Cada vegada que hi torn tenc la sensació que torn a casa. Tenc la sort de tenir aquesta illa com a part de la meva vida i ara també la del meu fill". A més de la fotografia amb Climent Picornell, Ratajkowski ha compartit imatges de quan era ella petita dins la casa santjoanera on va passar els estius.

No han tardat gaire a sortir algunes reaccions plenes d'humor, però també d'orgull santjoaner, a Twitter.

stats