Sandro Rosell obre el nou espai de cuina 'Menú cap de setmana'
La cuina i l'entreteniment mariden des d'avui a Menú cap de setmana, un nou programa de TV3 per als vespres de diumenge (20.30 h). Llucià Ferrer presenta aquest programa, acompanyat del xef Nandu Jubany. Plegats, cada setmana compartiran taula amb un personatge famós: per a aquesta primera edició es compta amb Sandro Rosell, president del FC Barcelona.
El programa visitarà cada setmana un municipi de Catalunya i cuinarà en escenaris insòlits. Llucià Ferrer serà el pupil del mestre Nandu Jubany. I, com a improvisat ajudant, cada episodi tindrà un convidat famós diferent. En el primer programa es podrà veure Rosell agafant ous en una granja de gallines felices i demostrant una de les seves passions menys conegudes: el món dels bolets. Aquest episodi té lloc en diversos indrets d'Osona i fa una defensa de la cuina de proximitat i quilòmetre zero.
En successius episodis de Menú cap de setmana es comptarà amb l'ajut d'Helena Garcia Melero, Gemma Mengual, Eudald Carbonell i Àngel Llàcer.
Produït per Bat a Bat, és un format de 30 minuts inspirat en diferents formats anglosaxons que busquen acostar-se a l'univers gastronòmic des del desacomplexament. El programa vol ser lúdic, divulgatiu, intens i entretingut, que trenqui les cotilles dels formats més convencionals associats a la cuina.
Un duel d'àvies tancarà cada programa: serà el moment de reivindicar la cuina catalana més tradicional, a partir de receptes que estan en perill d'extinció. Nandu Jubany també cuinarà el mateix plat, però des d'una perspectiva de renovació, d'alta cuina. Llucià Ferrer hi posarà el paladar, per decidir qui dels tres guanya cada setmana.