Societat 28/02/2020

“Ara vaig al gimnàs a posar-me guapa, sexy i rutilant per a l’estiu”

L'artista Samantha Hudson explica com serà la seva setmana

Alba Tarragó
2 min
“Ara vaig al gimnàs a posar-me guapa, sexy i rutilant per a l’estiu”

Dilluns crec que de moment no tenc res planejat. Dimarts venen amigues de Mallorca a veure’m a Madrid, però no sé què farem. Supòs que anirem a fer una passejada pel parc. Recentment he començat al gimnàs. Feia un any que hi estava apuntada, però no hi anava; com que la permanència acaba al maig, estic amortitzant tots aquests mesos. Així em pos guapa, sexy i rutilant per a l’estiu.

Els meus hàbits per berenar depenen del dia. De vegades m’aixec a la una del migdia i altres a les vuit. Intent menjar molt bé, perquè l’alimentació és molt important. Però tampoc com un guru d’Instagram que menja un iogurt amb nabius. Em prenc un cafè, perquè en som addicta, i fruita.

Normalment, com que el meu company de pis se’n va al migdia a fer feina, jo me’n vaig sola a la Gran Via perquè tenc molta roba i moltes sabates i faig una passejada. De vegades estic una hora jo sola caminant. Abans tenia l’armari més buit i cada dia em gastava uns diners, però ara he hagut d’aturar perquè si no estaré arruïnada als 21.

Realment no faig gaire cosa, som molt avorrida. Dimecres, com que és el dia de l’espectador, segurament aniré al cinema. He quedat per anar a veure Mujercitas. Encara en tenc pendent la primera, però en aquesta surt Emma Watson i l’he de veure. Dimecres també tenc una prova en una secció per a un programa musical de la ràdio, d’Europa FM. Dijous vaig a Barcelona a veure una de les meves millors amigues. A més, allà faré un bolo divendres. Hi van molts cantants de trap, tots homes d’aquest estil, no sé què faig jo allà, que som una princesa. Però bé, en realitat som la més punky de tots, però ningú ho sap. És com veure un gira-sol enmig d’un munt de bigues de ferro.

Després de l’actuació me n’aniré a dormir. Abans, quan acabava el xou, me n’anava de gresca, però els guateques m’han quedat petits. Així que dormiré i dissabte supòs que sortiré de festa, perquè com que no tenc res a fer, em sent desinhibida. Aniré a ballar un tango, un txa-txa-txa, un vals o el que sigui.

I a banda d’això, no sé què faré allà, supòs que aniré a menjar un calçot. Barcelona és la ciutat on vaig anar a viure quan em vaig independitzar i ara és on vaig a oxigenar-me. A canviar d’aire, vull dir, no és que em posi els cabells rossos, que ja els hi tenc. Diumenge potser me’n vaig al parc de la Ciutadella a les barques, que fa estona que no hi puig.

Bàsicament el que faig és prendre el sol com una tanorèctica, beure cafè i gaudir de les meves amigues quan no tenc bolo. Laboralment, a Madrid estic millor, hi ha molta gent i tota l’estona coneixes persones diferents. A Barcelona l’escena estava un poc morta, però em crida més l’atenció en l’àmbit underground, tot i que és una mica fastigós que només estigui actiu aquest àmbit, perquè està molt mal pagat i les travestis es moren de gana.

stats