Societat 22/01/2021

Salut ofereix un complement salarial a les infermeres que vagin a donar suport a Eivissa

Els casos de covid-19 no han deixat d'augmentar a l'illa i han fet aquesta crida per reforçar i garantir la cobertura dels centres sanitaris

Ara Balears
1 min
Infermeres i metges afronten el fred alarmats i esgotats

PalmaFa dies que els casos de coronavirus a Eivissa no aturen d'augmentar i aquesta situació ha fet que l'IB-Salut hagi fet una crida a les infermeres de totes les Balears perquè vagin voluntàriament a l'illa "per garantir la cobertura dels centres sanitaris".

Segons ha avançat Última Hora i ha confirmat l'IB-Salut a l'ARA Balears, les infermeres que acceptin aquest desplaçament tindran allotjament gratuït a un hotel de quatre estrelles amb pensió completa, una retribució diària de complement de jornada de 12 hores i 170 euros bruts com a complement de productivitat variable.

En total, les persones que acceptin aquest desplaçament hauran d'estar set dies a l'illa i faran torns de 12 hores durant aquest període.

Segons les darreres dades que va fer públiques la Conselleria de Salut aquest dijous, a Eivissa es varen detectar en un dia 243 casos més de coronavirus i als hospitals hi havia 17 persones a l'UCI i 104 a planta. A més, Atenció Primària està atenent 2.858 persones. Al conjunt de les Illes, aquest dijous es va arribar a les 571 persones ingressades, 128 a l'UCI i 451 a planta.

stats