Societat 28/02/2021

Salut notifica cinc morts per covid-19 en un dia i 33 contagis nous a les Illes

Des de l'inici de la pandèmia ja se n'han notificat 56.135 casos al Ministeri de Sanitat

ARA BALEARS
1 min
Infermers de Son Espases.

PalmaLa Conselleria de Salut ha informat aquest diumenge de cinc morts més per coronavirus a les Illes Balears, amb les quals ja són 722 les persones que han perdut la vida des de l'inici de la pandèmia. En 24 hores, s'han detectat 33 contagis nous, 38 menys que ahir. S'han fet 1.527 PCR i la taxa de positivitat és d'un 2,15%. Des de l'inici de la pandèmia ja se n'han notificat 56.135 casos al Ministeri de Sanitat.

Per illes, en la darrera jornada el gruix de noves persones infectades s'ha trobat a Mallorca, amb 32 noves proves positives. A l'illa d'Eivissa s'ha localitzat un cas nou, mentre que a Menorca i Formentera no se n'ha detectat cap.

En aquest moment 50 persones es troben a l'UCI, tres menys que ahir divendres. A planta hi ha 98 persones amb infecció, tres menys que ahir. Pel que fa a les altes, els hospitals illencs n'han donat 8, i els centres d'Atenció Primària, 83. Quant a les infeccions entre professionals sanitaris, actualment n'hi ha 32 amb contagi actiu i 89 en vigilància per contacte estret amb positius. Les residències de gent gran tenen 18 professionals amb contagi actiu i dos usuaris contagiats.

stats