Ruptura
Societat 21/11/2022

Harry Styles i Olivia Wilde ho deixen després de dos anys junts

L'exigència de l'actual gira global del cantant seria la gota que hauria fet vessar el got d'una relació ja en hores baixes

2 min
L'actriu Olivia Wilde

BarcelonaHarry Styles i Olivia Wilde han abaixat la persiana de la seva relació després de gairebé dos anys junts. Segons la revista People, a la parella li “ha sigut difícil suportar la pressió pública”. "En aquest moment tenen prioritats diferents i això els manté separats", ha explicat una font propera a la parella al mitjà, que assegura que a pesar de l'estabilitat demostrada en públic havien tingut "els seus alts i baixos”. “És impossible tenir una relació quan ell és a tots els continents l'any que ve i l'Olivia té la seva feina i els seus fills”, ha detallat una font a Page Six. “Això és el correcte per a tots dos”, diu aquest altre mitjà.

La seva història va començar el setembre de l'any 2020 durant el rodatge de la pel·lícula Don't worry darling, que Styles va protagonitzar al costat de Florence Pugh, sota les ordres de Wilde. Va ser el gener del 2021 quan l'actriu i l'exmembre de One Direction van ser vistos agafats de la mà en un casament. La notícia va ser aleshores tota una bomba informativa perquè setmanes abans s'havia sabut que Wilde s'havia separat de Jason Sudeikis, el pare dels seus dos fills: Otis, de vuit anys, i Daisy, de sis. A pesar de totes les acusacions, ella sempre ha negat haver-li estat infidel amb Styles. “La nostra relació es va acabar molt abans que jo conegués el Harry”, va explicar Wilde.

Tot i la notícia de la ruptura, Wilde, de 38 anys –deu més que ell–, va anar dimarts passat al concert de Styles a Los Angeles acompanyada dels seus fills. L'actriu assegura que la canalla i Styles “són amics". “Tot plegat ha estat un desafiament per a ells com a parella a causa de la gira del Harry, mentre que l'Olivia necessita passar temps amb els seus fills a Londres, on estan amb el Jason”, ha publicat Page Six. Després de la ruptura amb el cantant i actor, Wilde ha decidit centrar-se en la seva feina a Los Angeles i en tots els projectes que té al davant i, sobretot vol centrar-se en la família, han assegurat diversos mitjans.

stats