Ruixen amb gasolina una persona sense sostre al Raval

Un treballador del Gimnàs Social Sant Pau ha impedit que l'agressió anés a més

1 min
La façana del Gimnàs Social Sant Pau

BarcelonaHa passat cap a les vuit del matí, quan el treballador de seguretat del Gimnàs Social Sant Pau, al barri del Raval de Barcelona, ha arribat puntual a la feina i ha vist com tres joves "amb estètica neonazi" estaven increpant una de les persones sense sostre que atén el gimnàs i que aquesta nit ha dormit a poc més d'un metre de la porta d'aquest espai. Ha pogut veure, segons han denunciat des del gimnàs, com els tres nois llançaven un líquid sobre el Cucu, que és com coneixen ells l'usuari que feia nit al carrer i que té més de 60 anys. Quan els joves l'han vist acostar-se han sortit corrent i ell ha pogut comprovar que el líquid que havien fet servir era gasolina.

"És molt inquietant, no sabem què hauria pogut passar si algú no els hagués vist", lamenta Ernest Morera, ànima del Sant Pau, que assegura que l'home atacat, que és "molt estimat al gimnàs", es troba bé però està molt nerviós. "És un agressió completament gratuïta", denuncia encara amb l'ensurt al cos.

Agents de la Guàrdia Urbana s'hi han presentat al ser avisats però, quan han arribat, els autors de l'agressió ja havien fugit i no se'ls ha pogut localitzar. Des de Mossos d'Esquadra asseguren que encara no han rebut cap denúncia dels fets però que ha començat la recerca de testimonis per aclarir el que ha passat.

stats