Casament

Robert Pattinson i Suki Waterhouse es comprometen un mes després d'anunciar que esperen un fill

Fa pocs dies Suki ja va ser captada pels carrers de Londres duent un anell de diamants al dit índex

1 min
Suki Waterhouse i Robert Pattinson assisteixen a la col·lecció de roba masculina Dior Fall 2023

BarcelonaRobert Pattinson i Suki Waterhouse no han parat de fer passos per consolidar la seva relació en l'últim mes. Aquest divendres un amic comú de la parella ha anunciat que els dos actors tenen intenció de casar-se pròximament. La notícia, publicada al rotatiu nord-americà People, arriba un mes després que es fes públic que Pattinson i Waterhouse esperen un fill.

Fa tot just un mes, Suki Waterhouse pujava a l'escenari del Corona Festival de Mèxic amb un vestit ajustat i amb la jaqueta oberta per ensenyar als milers d'espectadors la panxa d'embarassada. Així, la parella de Robert Pattinson anunciava que estaven esperant un fill. Aquesta vegada amb molta més discreció, ja que l'anunci no l'ha fet cap dels dos actors, han tornat a acaparar els portals de notícies després de saber que Pattinson i Waterhouse seran marit i muller.

La primera alarma força reveladora va ser la fotografia que el mitjà TMZ va publicar aquesta setmana, on a la imatge de la parella passejant pels carrers de Londres s'intuïa un anell brillantíssim al dit índex de l'actriu. Efectivament, era un anell de diamant de compromís. "La relació amb Suki és increïble i ell se sent molt afortunat", va assegurar un amic de Pattinson que va acabar per afirmar que el seu company actor "està molt preparat", referint-se al futurible matrimoni de la parella.

Els dos britànics van començar la seva relació l'any 2018, després que un amic en comú els presentés en una festa. Des de llavors s'han mantingut en un perfil mediàtic baix, tot i que sempre s'han acompanyat mútuament als actes públics demostrant una gran naturalitat i simpatia.

stats